Kom in de vakantie naar het Biesboschcentrum

BIESBOSCH – In de voorjaarsvakantie is er weer veel te beleven bij Biesboschcentrum Dordrecht. Naast het reguliere activiteitenprogramma worden speciaal in de vakantie kinderactiviteiten en gezinsexcursies georganiseerd.

Nieuw dit seizoen is de ‘Snertexcursie’. Wandel vanaf Stay-Okay, onder leiding van een Biesboschgids, door de Hel- en Zuilespolder. Ga eens mee met de vaar- en wandelexcursies ‘Fluisterend op zoek naar bevers’ of de ‘Kinderbevertocht’. Voor de vogelliefhebbers zijn er de vaar- en wandelexcursies ‘Wintervogels in de Ruigten’ en de ‘Familie vogeltocht’. Speciaal voor kinderen is er de kinderactiviteit ‘Braakballen pluizen’. De gezinsexcursies die georganiseerd worden zijn ‘Wintervogels in de Biesbosch’ en ‘Speuren naar Sporen’. Bijna dagelijks vaart in de voorjaarsvakantie de Sterling met het ‘Winters Rondje Hollandse Biesbosch’.

Kijk voor meer informatie, data en prijzen op www.biesboschcentrumdordrecht.nl.