Wegrace teampresentatie 2016

DUSSEN – Vrijdag 26 februari wordt de jaarlijkse wegrace teampresentatie weer gehouden in eetcafé ’t Pleintje te Dussen.

Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom. Voor de liefhebber wordt het weer smullen want er zijn meer deelnemers dan ooit. Zo kunt u bijvoorbeeld een praatje maken met Peter Schalken, die aan zijn laatste wegrace seizoen gaat beginnen als actief wegrace coureur op de gloednieuwe Yamaha R1M.

Ook Jochem van den Hoek is van de partij. De coureur uit Werkendam gaat in 2016 zijn droom verwezelijken, want hij gaat naast het International Road Racing Championship, ook deelnemen aan de fameuze Isle of Man TT. Verder staan er diverse andere coureurs uit de regio met hun racemotoren, en wordt er weer een loterij gehouden voor World foundation/ Woord en daad.