Luisterboeken via Bibliotheek CultuurPuntAltena

ALTENA – De collectie luisterboeken bij de bibliotheken is herzien en uitgebreid met tal van nieuwe titels. Ook kan je luisteren naar deze boeken met de nieuwe LuisterBieb-app.

Er zijn mooie en interessante titels aan de LuisterBieb toegevoegd, zowel fictie als non-fictie. Dat maakt dat er momenteel meer dan 400 titels in de LuisterBieb te vinden zijn en dat worden er de komende tijd nog meer. Met de gratis LuisterBieb-app kun je bovendien genieten van luisterboeken, waar en wanneer je maar wilt.

Zo zijn er meer dan 100 colleges van de Universiteit van Nederland en veel young adult titels van Broederband, Gossip Girl en de Grijze Jager van John Flannagan toegevoegd. En natuurlijk zijn er al een groot aantal titels van bekende auteurs in de LuisterBieb, zoals titels van Tommy Wieringa, Jan Siebelink en Harry Mulisch. En natuurlijk veel colleges door o.m. Maarten van Rossem, Bas Haring en Herman Pleij.

Voor meer informatie over de luisterboeken kun je terecht bij de vestigingen van Bibliotheek CultuurPuntAltena in Werkendam, Giessen of in Aalburg. Kijk op de website www.cultuuraltena.nl voor de adresgegevens.