Uitspraak Tuchtcommissie Woudrichem krijgt punten

WOUDRICHEM – Voetbalvereniging Woudrichem krijgt de 5 wedstrijdenpunten die in mindering waren gebracht naar aanleiding van de ongeregeldheden in de wedstrijd tegen SVW terug.

Dat besliste de beroepscommissie van de KNVB die daarmee de uitspraak van de tuchtcommissie vernietigde. De 5 in minder gebrachte punten zijn inmiddels weer in de stand verwerkt. Woudrichem heeft nu 23 punten uit 12 wedstrijden waarmee ze op de vijfde plaats staan. Ze hebben nu vier punten achterstand op koploper BLC maar wel twee wedstrijden minder gespeeld waarmee ze ineens weer meedoen om de titel in de derde klasse. De tuchtcommissie moet de zaak nog wel opnieuw in behandeling nemen, wanneer dit gaat gebeuren is niet bekend. Ook SVW kreeg de drie in mindering gebrachte punten terug.