Liefdadigheidsdiner voor gehandicapte kinderen

WERKENDAM/WOUDRICHEM – Lions Club Werkendam organiseert in samenwerking met Restaurant Kruiden en Jasmijn in Woudrichem een Charity Dinner voor Afrikaanse kinderen met een lichamelijke beperking.

Het diner vindt plaats op donderdag 10 maart en kost € 87,50. Daarvoor krijgt u een fantastisch vijfgangendiner, inclusief bijpassende wijnen. Per couvert gaat € 25,- rechtstreeks naar Stichting Njokuti, waarvan de Sleeuwijkse huisarts Robert-Jan de Gardeyn een van de bestuursleden is. Dokter De Gardeyn, en de andere artsen en chirurgen van Njokuti, reizen ieder jaar in hun vakantie naar Tanzania en Oeganda. Daar verlenen ze gratis medische hulp aan kinderen die gehandicapt geboren zijn. Vaak kunnen deze kinderen, na behandeling door de Nederlands artsen, zelfstandig in het leven staan.

De operaties, medicijnen en andere middelen kosten veel geld. Daarom wil Lions Club Werkendam graag een handje helpen. Houdt u van goed tafelen? Doet het u plezier gehandicapte kinderen in Afrika een steuntje in de rug te geven? Eet dan mee. U wordt op 10 maart tussen 19.00 en 19.30 uur ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna kunnen u en uw gezelschap in alle rust genieten van wat Patrick de Rade van Kruiden en Jasmijn voor u bereidt. Verschillende artsen van de stichting zijn aanwezig om – als u dat wenst – meer te vertellen over het werk van Stichting Njokuti. Aanmelden kan via charitydinnerlcw@gmail.com.