Klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Op donderdag 25 februari is er weer een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Het concert wordt gegeven door Seoie Jung Seoie, geboren in Seoul in Zuid-Korea. Ze begon op haar zevende al met piano spelen en studeerde aan de kunstacademie. Ze heeft aan veel concoursen meegedaan en heeft daardoor enorme podiumervaring. Ze speelde als solist op veel muziekfestivals o.a. het Europees festival, waarbij ze een concert gaf samen met het Filharmonisch orkest van Korea.

Seoie continueerde haar studie in Nederland op het conservatorium in Utrecht bij docente Klara Würtz. Op dit moment volgt ze bij docent Jelena Bazova de opleiding Master of Music van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Haar lievelingscomponisten zijn Sergei Prokofjev en Johan Sebastiaan Bach. Tijdens het concert hoort u werken van o.a. Bach en vele anderen.

Kaartjes voor het concert van 25 februari zijn van te voren verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf, à € 5,- inclusief een kop koffie.