BuitenSpel zet brandweer in het zonnetje

WERKENDAM – Op 11 februari is het de Europese Dag van 112. En dat vinden de kinderen van Kinderopvang BuitenSpel in Werkendam een mooi moment om de brandweer in hun woonplaats eens in het zonnetje te zetten.

De Europese Dag van 112 is een initiatief van de Europese commissie en wordt voor de zevende keer gehouden. Doel hiervan is om zo de bekendheid van 112, ook in de andere landen van Europa te vergroten. Deze speciale dag voor 112 en voor de hulpverleners die hier achter zitten hebben de kinderen van BuitenSpel aangegrepen om mooie knutsels voor hen te maken. Zo willen zij laten weten dat zij erg blij zijn met de brandweer.

De feestelijkheid vindt plaats om 16:00 uur, bij kinderopvang BuitenSpel, op het terrein van voetbalvereniging Kozakken Boys, aan de Nieuwe Kozakken Stoep 1, te Werkendam.