Trimloop Altena Road Runners in Giessen

GIESSEN – De eerstvolgende Trimloop van de Altena Road Runners wordt gehouden op zaterdag 20 februari 2016. De lokatie is het Almbos van Giessen.

Inschrijven is in het clubgebouw van de Altena Road Runners; ‘De Inloper’. Dit is aan de zijkant van sporthal De Jager. Hier is voldoende parkeergelegenheid en er zijn kleedkamers en douches aanwezig. De kosten bedragen € 3,00 per keer. Aanvang van de trimloop is om 14.30 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 13.30 uur.

Het parcours gaat over de half verharde paadjes in het Almbos en een klein gedeelte over het asfalt van de Karbogerd. Er worden rondes gelopen van 2,1 km en een maximale afstand van 14,7 km. Er is een tijdklok aanwezig waarmee je de rondetijden kunt bijhouden. De trimlopen staan open voor iedereen, men hoeft dus geen lid te zijn van de Altena Road Runners. Er worden geen startnummers uitgereikt en er zijn geen prijzen te winnen. Wel is er een herinnering voor ieder die minstens drie van de 5 keer deelneemt.