Thema avonden met Cees Vork van Op de Bres

ANDEL – Cees Vork zal in VEG de Koningshof te Andel een studie verzorgen met het thema: ‘2016: Waar is God in de wereld van vandaag?’.

In de twee studieavonden gaat men in op Gods activiteiten in de hedendaagse politieke, religieuze en maatschappelijke ontwikkelingen. Vanuit de Bijbel ziet men dat actuele gebeurtenissen te maken hebben met Gods plan en doel. Cees Vork is op 19-jarige leeftijd tot levend geloof gekomen. Hij is werkzaam geweest bij leefgemeenschap ‘In de Ruimte’ in Soest en heeft vervolgens een driejarige Bijbelschool gevolgd. Na een lange periode bij Jeugd met een Opdracht in Heerde, maakte Cees de overstap naar Op de Bres. Sinds 1993 werkt hij fulltime voor deze interkerkelijke stichting, die non-stop voorbede doet voor Nederland, Nederlanders, de overheid en voor Israël.

Iedereen is van harte welkom op woensdag 17 februari en woensdag 16 maart in VEG de Koningshof in Andel. De aanvang is 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en is er koffie en thee. De toegang is gratis.