Het Toontje Sprenger Ontbijt in Werkendam

WERKENDAM – Vrouw & Altena organiseert op Internationale Vrouwendag, dinsdag 8 maart 2016, het Toontje Sprenger Ontbijt. Ook dit jaar schuiven er op 8 maart weer inspirerende toppers aan.

Dagvoorzitter Gerda Verhaar-Eeuwijk heeft niet alleen een eigen werving- en selectiebureau, maar is ook voorzitter van de Coöperatie van Vrouwelijke Ondernemers en van het Landelijk Netwerk Vrouwen in de Sport. Zij gaat in gesprek met de initiatiefnemers van de vacaturebank voor vrouwelijke bestuurders. Gerda vertelt ook over haar eigen ervaringen als bestuurder en interviewt Riet de Graaf. Door in te spelen op verandering, samen te werken en kennis te delen heeft Riet samen met haar man een prachtig bedrijf in Nieuwendijk opgebouwd en is ze sinds 2011 voorzitter van de Landelijke Vakgroep LTO Paardenhouderij. Uiteraard is er tussen het programma door nog voldoende tijd om bij te praten met elkaar en te netwerken.

Ook wordt weer een lokale politica in het zonnetje gezet door Hannie Visser-Kieboom. Zij is de initiatiefneemster van de Toontje Sprenger Pluim die jaarlijks wordt uitgereikt aan een vrouw die politiek haar sporen heeft verdiend.

Ondernemende, ambitieuze en/of politiek actieve vrouwen uit het Land van Heusden en Altena en daarbuiten zijn welkom om inspirerend te ontbijten ter ere van Internationale Vrouwendag op dinsdag 8 maart 2016 van 07.30 tot 10.00 uur op Fort Altena in Werkendam. De kosten bedragen 12,50 euro p.p. Aanmelden kan via vrouwenaltena2015@gmail.com.