Concert Jeugdmuziekdag Altena

ALMKERK – Op zaterdag 13 februari wordt in ’t Verlaat in Almkerk de Jeugdmuziekdag Altena georganiseerd. Maarliefst 95 jeugdige muzikanten uit het Land van Heusden en Altena hebben zich aangemeld om een hele dag muziek te komen maken.

Het thema is deze dag: ‘La Musique de France’. Om 10.30 uur start de repetitie met het hele orkest. De reeds toegestuurde muziekstukken worden dan doorgespeeld. Na de lunch volgen er groepsrepetities en met opnieuw een gezamenlijke repetitie wordt de middag afgesloten.

Vanaf 19.00 uur is het slotconcert en worden de muziekwerken die overdag zijn ingestudeerd, zoals Les Misérables, Stromae en Cancan, ten gehore gebracht. Iedereen die hiervoor belangstelling heeft, wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, zodat u zelf kunt horen hoeveel plezier jeugdige muzikanten aan muziekmaken beleven. De toegang is gratis.