Recreanten Biesboschzwemmers nipt derde

Bijtelskil was de gastheer en zwemmers van ZVDO, Den Doorn en Biesboschzwemmers waren te gast. Voor de Biesboschzwemmers kwamen 32 zwemmers aan de start en zij waren goed voor 36 persoonlijke records en daarnaast werden er 11 medailles behaald. Uiteindelijk werden de zwemmers van de Biesboschzwemmers derde achter Den Doorn en ZVDO, maar voor Bijtelskil.
;
Niels Muijt was voor de Biesboschzwemmers een goud haantje, hij was op zijn beide afstanden de beste zwemmer. Op de 50 schoolslag was hij ruim twee seconden sneller en dus goed voor goud. Op de 25 vrije slag haalde Niels ruim acht seconden van zijn inschrijftijd af en was hij opnieuw de beste.
;
Zilver werd er door twee zwemmers van de Biesboschzwemmers gehaald. Lars de Kooter en Jan-Bart Verheij moesten in beide gevallen een zwemmer voor zich dulden. Lars wist zowel op de 25 vrije slag als de 25 schoolslag naar het zilver te zwemmen. Op de vrije slag haalde hij bijna veertien seconden van zijn tijd af en op de schoolslag bijna twee seconden. Ook Jan-Bart wist op zijn beide afstanden dus naar het zilver te zwemmen. Op de 50 rug- en schoolslag wist hij behalve medailles ook persoonlijk records te zwemmen. Op de rugslag ging er ruim een seconde zijn tijd af, en op de schoolslag herhaalde hij dit kunststukje.
;
Brons werd er vijf keer door de Biesboschzwemmers behaald. Celine Besselink, Harmen den Hollander, Lianne de Raad en Tess Vonk waren hier de gelukkige winnaars van. Tess was de jongste zwemmer met prijs en zijn deed dit op twee nummers, namelijk 25 school- en vrije slag. Op de vrije slag behaalde zijn procentueel gezien de grootste winst van de middag voor de Biesboschzwemmers. Harmen en Lianne wisten beide in hun categorie brons te winnen op de 50 rugslag, Celine deed dit op de 50 schoolslag. Harmen en Lianne deden dit tevens in een persoonlijk record.
;
In de estafettes waren de jongeren (Hannah Vink, Lars, Yara Besselink en Niels) net iets beter qua klassering dan de oudere zwemmers. De oudere ploeg (Leandra van Oord, Harmen, Laura Verhoeven en Kees Smitsman) werd derde, terwijl de ‘jonkies’ beslag wisten te leggen op de tweede plaats.
;
Een bijzondere vermelding is er voor Kees Smitsman, hij zwom deze middag voor het eerst 100 vrije slag en 50 vlinderslag en dit was pas zijn tweede wedstrijd. Op de vrije slag wist hij zijn persoonlijke record van de 50 meter van een maand geleden aan te scherpen en de vlinderslag voerde hij correct uit, terwijl dit een heel zwaar nummer is.
;
Behalve medailles werden er ook vele persoonlijke records gezwommen. Behalve de al genoemde zwemmers kwamen de records op naam van Sjack van Es, Berra Heijstek, Lotte de Jong, Rachel van der Linden, Anne en Rens Linsman, Hanno Muijt, Leonard Oevermans, Andrea van Oord, Hannelie de Raad, Emma van der Spoel, Jurrian Verheij, Laura Verhoeven, Margonda Versluis en Ché Visser.
;
Over ruim twee weken staat de derde wedstrijd op het programma en dan is opnieuw het zwembad in Andel plaats van handeling. Den Doorn is dan de gastheer en de Biesboschzwemmers zullen er dan alles aan doen om boven hen te eindigen.