Open dag voor senioren in AquaAltena

AquaAltena, het mooie nieuwe zwembad in Andel in de gemeente Woudrichem, vindt dat ook de senioren in Het Land van Heuden en Altena sportief het nieuwe jaar moeten kunnen starten en organiseert daarom op woensdag 17 februari een open dag, speciaal voor 50-plussers.
;
Tijdens deze open dag zal het zwembad laten zien wat zij speciaal voor senioren te bieden hebben. Deze open dag zal daarom geheel gericht zijn op de senioren in de gemeente. Diverse activiteiten zoals banenzwemmen, ClubAquajogging en ClubAquavitaal, staan die dag centraal. De open dag start om 09.00 uur met een ontvangst in het zwembad, waarna de verschillende activiteiten zullen plaatsvinden. Ook een hapje en een drankje worden daarbij niet vergeten. De open dag zal om 12.00 uur worden afgesloten met een lichte lunch. De open dag is gratis toegankelijk.
;
Voor meer informatie kunt u bellen naar telefoonnummer 0183-445041. Heeft u interesse? Het enige wat u nog hoeft te doen is een email sturen naar v.vandijk@sportfondsen.nl met daarin u naam om u op te geven.