Politie onderzoekt mislukte overval videotheek

Het tweetal kwam, gekleed in donkere kleding en capuchons op hun hoofden, de zaak op de Keizersdijk in Raamsdonksveer binnen. Om herkenning te voorkomen droegen de daders carnavalsmaskers voor hun gezicht. Op dat moment was alleen de eigenaar van de videotheek aanwezig. Hij bevond achter de afgesloten en beveiligde balie. De man zag hoe hij werd bedreigd met een vuurwapen. Het lukte de twee daders echter niet om achter de balie te komen en ze verlieten zonder buit de winkel. De twee mannen vluchtten te voet weg.
;
Direct na de melding van de overval startte de politie een zoekactie in de omgeving naar de voortvluchtige daders. Van de videotheekeigenaar is een aangifte opgenomen. Hij is niet gewond geraakt maar was wel emotioneel aangedaan door de gebeurtenissen. Het onderzoek naar de nog onbekende daders is in volle gang.