Muziek uit het hart in Kasteel Dussen

De Flageolettes zijn Femke op gitaar/accordeon, Marlon op contrabas, Yvonne op saxofoon/klarinet/dwarsfluit en Lielian op drums/percussie. Soms is er ook viool, trompet, banjo of kazoo, maar altijd zang. Het is een uniek kwartet. Vier vrolijke dames die met onbegrensde muzikale mogelijkheden vriend en vijand verbazen met een zeer gevarieerd repertoire. Muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid-Amerika en via Rusland weer terug. Engelse popklassiekers, legendarische Franse chansons, zwoele Zuid-Amerikaanse klanken, Russische folksongs enz. zorgen dat de aandacht nergens verslapt en dat iedereen zich afvraagt ‘Wat zal er nu komen?’.
;
Naast hun muzikale expressie, hebben ze ook een uiterst sympathieke uitstraling en een aanstekelijke interactie met het publiek. Kom dat horen en zien! De prijs is 10,00 p.p. inclusief een kopje koffie of thee bij aankomst. Reserveren kan via de website www.kasteel-dussen.nl. Meer informatie op www.flageolettes.com.