Filmavond in jongerencentrum de Pomp

De eerste film (I’am Sam) gaat over de verstandelijk gehandicapte Sam Dawson. Hij werkt bij StarBucks en heeft een obsessie voor The Beatles. De tweede film is de klassieker La Vita è Bella. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een Italiaanse man met zijn vrouw en zoontje afgevoerd naar een Duits werkkamp. De laatste film God’s Not Dead gaat over de christelijke student Josh Wheaton, hij schrijft zich in voor filosofie-lessen die gegeven worden door een dogmatische en argumentatieve atheïst. Professor Radisson eist dat al zijn studenten een verklaring ondertekenen dat God dood is, om te slagen.
;
Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je kijken op
www.depomp.com.