In Altena gaan buurtbewoners energie besparen

In o.a. Oudendijk en Meeuwen hebben buurtbewoners de handen ineengeslagen om samen energie te besparen. Zij willen buurtbewoners helpen om de energie rekening omlaag te krijgen. DEcAB is een onafhankelijke, maatschappelijke coöperatie. Zij helpt buurtbewoners hun woningen te verduurzamen door onafhankelijke voorlichting en advies te geven. DEcAB werkt zonder winstoogmerk en is opgericht voor- en door bewoners uit het land van Heusden en Altena.
;
Inmiddels werkt DEcAB samen met bewoners uit verschillende kernen in het land van Heusden en Altena. Het begint vaak met een aantal enthousiaste bewoners die samen een kern of het hele dorp willen helpen verduurzamen. Samen met DEcAB wordt bekeken welke maatregelen het meest interessant zijn voor de woning. Om hier achter te kunnen komen neemt DEcAB een energiescan af van uw woning. Hoe meer buren meedoen, hoe groter de collectiviteit korting.
;
Nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem contact op met Maaike Wolfs 06-52025288.