Wmo-raadsleden gezocht

Bent u betrokken bij kwetsbare burgers in onze gemeente? En ben u bereid mee te denken over hoe de Wet maatschappelijke ondersteuning wordt uitgevoerd? Heeft u al (enige) ervaring of affiniteit met een van de doelgroepen van de Wmo? Veel contacten met de mensen in uw omgeving? En een goede antenne om signalen uit de samenleving op te pakken? Dan is de gemeente op zoek naar u!

;Als Wmo-raadslid heeft u een uitdagende rol in tijden met veel ontwikkelingen in het sociaal domein. U ontvangt een onkostenvergoeding en ruimte om de stem van u en uw omgeving kenbaar te maken.

;Wilt u meer weten over de Wmo-adviesraad of de Wmo in het algemeen, dan kunt u contact opnemen met Matthijs Gardeniers van Loket Altena. Per telefoon is dit op 0183 – 507 309. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u tot 15 februari op de site van Loket Altena het sollicitatieformulier invullen.