Vrouwen moeten veilig zijn. Mannen weten waarom!

Deze eigenschappen worden als mannelijk gezien en brachten veel mannen in verwarring. Wat is het heersende man-beeld? Hoe zou het ideale manbeeld moeten zijn? Veel mannen ervaren verwarring bij het innemen van hun positie. Hoe kunnen ze voldoen aan de idealen van de sterke, stoere man die weet hoe het zit, standvastig is en belangrijke besluiten neemt?
;
Op vrijdagavond 5 februari 20.00 uur start Jos Korthout met een groep mensen. Hij wil laagdrempelig zijn en nodigt vooral stoere mannen uit om te komen, maar natuurlijk ook vrouwen, om hun inzichten met elkaar te delen. Voor het geld hoef je het niet te laten. De toegang is gratis. Iedereen is welkom bij Stichting de Vleet, in gespreksruimte de Zalm op de Veste, Hoogstraat 27 in Woudrichem. Graag uw komst melden op j.a.m.korthout@planet.nl.