Voorjaarscyclus van Start To Run in Giessen

Vanaf zaterdag 5 maart organiseren de Altena Road Runners in samenwerking met de Atletiekunie weer zeven Start to Run trainingen. Samen, maar op je eigen niveau, ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 9.30 uur hardlopen. Je traint onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer en komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving. Na zeven weken ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen.
;
Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk op dinsdagavond te trainen aanvang 19.45 uur. Na afloop van de cyclus biedt de Altena Road Runners een vervolg cursus aan die streeft erna om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen. Voor meer informatie over Start to Run, de dichtstbijzijnde locatie en inschrijven kijk op www.starttorun.nl.