Cursus 'Rondkomen met Inkomen' in Nieuwendijk

In de cursus ‘Rondkomen met Inkomen’ leert u hoe u een overzicht kunt maken van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven en worden tips en trucs aangereikt om u aan dit overzicht te houden. Ook krijgt u meer inzicht in regelingen en voorzieningen en komt het aanpakken en oplossen van financiële problemen aan de orde.

;De cursus start op donderdagavond 18 februari 2016 bij Trema Welzijn in Nieuwendijk aan de Singel 16d en bestaat uit zes bijeenkomsten. De cursus en het cursusmateriaal zijn gratis. Deze cursus is toegankelijk voor alle inwoners van de gemeenten Werkendam en Woudrichem. Het is wel belangrijk dat u mee wilt doen in groepsverband en dat u de Nederlandse taal voldoende beheerst. U kunt zich voor de cursus aanmelden tot vrijdag 5 februari. Bel hiervoor met Trema Welzijn op 0183 – 408444 of stuur een e-mail naar Marjolein Godefroy op marjolein.godefroy@trema.org.