Café Doodgewoon in De Blauwe Anemoon

Café Doodgewoon is een landelijk initiatief van het netwerk Palliatieve Zorg. Vanuit dit netwerk worden bijeenkomsten georganiseerd en een ontmoetingsplek aangeboden voor ongeneeslijk zieke mensen. In deze regio werd de ontmoetingsplek al geïnitieerd in Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. De Blauwe Anemoon en Café Doodgewoon komen nu in Gorinchem samen en bieden een platform om thema’s te bespreken met professionals, zieke mensen, mensen die ziek zijn geweest en nabestaanden.

Café Doodgewoon wordt begeleid door kaderarts palliatieve zorg Franca Horsting en geriatrieverpleegkundige Heidi Verhoek. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan telefonisch, per email en in inloophuis De Blauwe Anemoon aan de W. de Vries Robbéweg in Gorinchem. Voor meer informatie kunt u kijken op www.deblauweanemoon.nl.