Workshop "Houdt u het nog vol?"

Maar soms kan het, bijna onmerkbaar, een te grote belasting zijn, soms gaat het lichaam of het hoofd protesteren. Als dit voor een korte tijd is, is dat niet erg. Maar voor langere tijd? Dan wordt het belangrijk om eens stil te staan en te bekijken of de balans van draagkracht en draaglast nog op peil is.
;
De gemeente Aalburg organiseert de workshop ‘houdt u het nog vol?’. Deze avond gaat over het herkennen van overbelasting en hoe dan steun te vragen en vooral ontspanning te vinden. Er worden handvatten en tips gegeven. Deze workshop wordt gehouden op woensdag 27 januari tussen 19.30 en 21.30 uur in de kleine zaal van d’Alburcht, Perzikstraat 14a in Wijk en Aalburg.
;
Gespreksleider is Anna-Reina van der Sluis van Indigo Brabant. In verband met de organisatie is aanmelden voor 25 januari gewenst bij Bea Nijhof, bel 0416-698784 of mail b.nijhof@aalburg.nl.