Verkeer Kozakken Boys – Spakenburg

Op de Kozakken Stoep/ Lange Wiep mag op zaterdag 16 januari aan beide zijden geparkeerd worden. Bovendien geldt er tijdelijk éénrichtingsverkeer, in de richting van de Werkensepolder. Politie en verkeersregelaars van Kozakken Boys begeleiden het parkeren langs de Kozakken Stoep/ Lange Wiep, om zo de doorgang voor hulpdiensten te garanderen.
;
Bewoners van de Werkensepolder kunnen wel via de Kozakken Stoep/Lange Wiep naar hun huis rijden, maar dienen de wijk via de Sasdijk te verlaten. Overigens luidt het advies om de Kozakken Stoep/Lange Wiep in beide richtingen te mijden en via de route Dijkgraaf den Dekkerweg, Bandijk, Sasdijk en Richter naar de Werkensepolder te rijden.
;
Rondom het voetbalcomplex wijzen politie en verkeersregelaars van Kozakken Boys de bezoekers op de parkeermogelijkheden. Enige overlast in de omliggende wijken is niet uitgesloten. De politie zal toezien op parkeerovertredingen.