Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Gorinchem

Door de toename van het aantal kappers- en schoonheidsbedrijven is het aanbod meer gevarieerd ten opzichte van voorgaande jaren. Naast kappers- en schoonheidsbedrijven zijn ook pedicures en exposanten uit de nagelbranche vertegenwoordigd op de beursvloer. Ook dit jaar is Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem dé plek waar de nieuwe haarmodelijn voor 2016 gepresenteerd wordt. Daarnaast vinden op het zogenoemde kappersplein demonstraties plaats tijdens alle drie de beursdagen.
;
Vakbeurs Uiterlijke Verzorging wordt gehouden op 23, 24 en 25 januari in Evenementenhal Gorinchem. Het meerdaagse evenement is op de eerste twee beursdagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. De beursvloer is tijdens de slotdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.evenementenhal.nl/uv-gorinchem.