Bejaard echtpaar gewond bij woningoverval Meeuwen

De overval vond rond 08.00 uur plaats, toen er aangebeld werd bij de vrijstaande woning. De man des huizes opende de voordeur, waarna de twee daders de woning binnendrongen. De overvallers droegen bivakmutsen. Het echtpaar werd vervolgens mishandeld, waarbij de man (72) en vrouw (74) verwondingen opliepen. Het gehele huis werd doorzocht.
;
Na de overval startte zette de politie de omgeving af in de speurtocht naar de voortvluchtige daders. Via een Burgernet bericht werden getuigen op geroepen. Rechercheurs ontfermden zich over de slachtoffers en gingen met hen mee naar het ziekenhuis. Uiteindelijk zijn er twee verdachten gearresteerd. Tijdens het buurtonderzoek bleek dat tijdens de overval een verdachte auto was gezien in de directe omgeving van de plaats delict. Op basis van het opgenomen kenteken kon de vluchtauto rond het middaguur op de A20 ter hoogte van Rotterdam getraceerd. De twee arrestanten zijn afkomstig uit Rotterdam en respectievelijk 21 en 22 jaar oud. Het duo is ingesloten in een cellencomplex van de politie.