Gloednieuw sportprogramma klaar voor de start

Al jaren is het programma Weekendsport te beluisteren op de zaterdagmiddag van Radio A-FM. Ooit klein begonnen, maar uitgegroeid tot het best beluisterde sportprogramma binnen de regio. Door de vele verslaggevers langs de lijn, boeiende reportages en hoge betrokkenheid van de diverse sportverenigingen weet iedere sportliefhebber het programma te vinden. Het geheim van dit succes is dat er aandacht is voor alle sporten. Van voetbal tot tennis en van volleybal tot jeu de boules; van al het sportnieuws wordt verslag gedaan.
;
De afgelopen weken is er door een geheel vernieuwd sportteam achter de schermen hard gewerkt om het sportprogramma nieuw leven in te blazen. Het resultaat is vanaf aanstaande zaterdag 16 januari 2016 iedere week te horen van 14.00 tot 18.00 uur op Radio A-FM. In het vernieuwde ‘A-FM Weekendsport’ wordt u écht op de hoogte gehouden van wat er op de velden en in de sportzalen gebeurd. We kunnen niet wachten om u opnieuw kennis met ons te laten maken.