Bandavond in dorpshuis Drongelen

Bands oefenen veel en vaak, maar het gaat uiteindelijk om het optreden voor publiek. Cafés zijn er lang en na niet meer zoveel als vroeger, dus zijn er veel minder plekken om op te treden en dus om podiumervaring op te doen. Er zijn heel veel mensen die niet van de hedendaagse techno/house houden. Dit zijn de liefhebbers van live-muziek. Live-muziek waar je de muziekkanten kunt zien en horen spelen.
;
Dorpshuis De Oude School in Drongelen organiseert op zaterdag 30 januari een bandavond. Op deze avond zullen twee bands komen optreden. Er wordt een podium opgebouwd en geluidstechnisch zullen de bands bijgestaan worden door het dorpshuis. Enkele vrijwilligers van het dorpshuis hebben hierin veel ervaring.
;
De bands die op deze bandavond komen optreden zijn White Elephant en Solid Sound. Deze bands zullen voor een spetterend optreden zorgen. De avond begint om 20.00 uur en de entree is uiteraard gratis.