Powerhouse Sport Awards in d'Alburcht

Wie worden de opvolgers Marianne Vos, Lars Boom, Elsemieke van Maaren, Coen Swijnenburg, Dansstudio Waalwijk, paar Mohnen & Daamen en zeilduo Bo van Wendel de Joode en Ties Verploegh? Vrijdagavond 15 januari wordt bekend wie de Sportmannen, Sportvrouwen, Sportploegen en de Sportmaster van 2015 worden. Jetty Duister, voorzitter van Stichting Powerhouse Sport verzamelt, ontvangt en deelt het hele jaar door sportieve berichten. Dat doet zij niet alleen via de succesvolle Facebook pagina, maar ook door gewoon opvallende artikelen uit de krant te knippen en in een map te doen.
;
Vijf genomineerden in zeven categorieën zijn uitgenodigd voor de regionale sportverkiezingen: de Powerhouse Sport Awards. Het is wederom een indrukwekkende lijst geworden door dito geleverde prestaties. De wethouders van sport van de gemeente Aalburg, Heusden, Waalwijk, Werkendam, Woudrichem en Zaltbommel gaan de uitdaging van jureren allemaal aan. Alle genomineerden zullen op het podium letterlijk en figuurlijk in de spotlights worden gezet. De presentatie is in handen van Michel Tolhoek en Jetty Duister.
;
Sporthal D’Alburcht in Wijk en Aalburg is de plaats van handeling. Er zal niet alleen spanning en sensatie maar ook top entertainment zijn. Naast Meet & Greet met de toppers uit de regio zijn er ook sportieve demonstraties. De aanvang is 19.00 uur en de toegang bedraagt 5 euro. Kom op tijd, want vol is vol.