Nieuwjaarsconcert Nieuwe Stijl van Kunst na Strijd

Het zou eigenlijk geen concert genoemd moeten worden, maar “Nieuwjaarsborrel met live muziek van KNS” beschrijft beter hoe de avond eruit zal zien. Op zaterdag 16 januari 2016 vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in ’t Rondeel in Woudrichem om samen met Kunst Na Strijd het nieuwe jaar te vieren. Vanaf 20.00 uur zal KNS de borrel omlijsten met lichte muziek. Geen traditioneel nieuwjaarsrepertoire, maar leuke, vlotte en herkenbare muziek.
;
Natuurlijk wordt ook het Opleidingsorkest hierbij betrokken. De leden van dit orkest zullen voor een drietal nummers aanschuiven bij het Harmonieorkest. Gezamenlijk spelen zij onder leiding van de dirigent van het Opleidingsorkest, Olaf Baeke, 3 werken. Muziek die de jeugd zeer aanspreekt, zoals bijvoorbeeld muziek uit de film “Frozen”. Verder speelt het Harmonieorkest onder leiding van Hans Verheij een zeer gevarieerd programma.
;
Uiteraard bent u de gehele avond welkom in ’t Rondeel, maar als u wat later aanschuift dan is dat natuurlijk ook prima. De toegang is gratis.