Lammetjesdag op Basisschool Oudendijk

In Oudendijk zorgen de kinderen goed voor elkaar, leerlingen laten de kleintjes alles zien en bij de kleuterjuffen kunnen de peuters een werkje doen en luisteren naar een verhaal. Voor de ouders is er koffie en zijn er ouders van leerlingen om ervaringen te delen.
;
Aan het einde van de ochtend is een voorstelling waarbij de kracht van Basisschool Oudendijk mooi tot uiting komt. Ouders bedachten samen met kinderen van groep 7/8 en 3/4 een voorstelling bij het prentenboek van het jaar 2016: We hebben er een geitje bij.
;
Basisschool Oudendijk is de enige neutraal bijzondere school in het Land van Heusden en Altena. Dat wil zeggen dat de school het beleid niet op een specifieke levensbeschouwelijke richting baseert. Gelijkwaardigheid en respect voor elkaar zijn de kernwaarden van de school. Meer informatie over het onderwijs op www.bsoudendijk.nl. Ouders kunnen voor meer informatie uiteraard ook altijd een afspraak maken de directeur Carien van Till.