Bezoek de Open Dag bij het Altena College

Het Altena College is een christelijke scholengemeenschap voor atheneum-havo-vmbo(t) voor het gehele Land van Heusden en Altena e.o. De christelijke identiteit is duidelijk herkenbaar in de dagelijkse omgang met elkaar, de dagopeningen en de speciale aandacht voor Kerst en Pasen.

;Alle lessen vinden plaats in één modern uitgerust gebouw, waarin leerlingen en personeel zich snel thuis voelen. De school staat in een rustige en veilige leeromgeving. Het Altena College is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 121 heeft een halte direct voor de deur.

;Op woensdag 20 januari organiseert de school een Open Dag voor de leerlingen van groep 8 van de basisscholen en hun ouders/verzorgers. ’s Middags is de school geopend tussen 14.30 en 17.00 uur en ’s avonds tussen 19.00 en 21.00 uur. U bent van harte welkom! Indien u nog vragen heeft of inlichtingen wenst, belt u dan even met het Altena College, tel. 0183-302944 of bezoek onze website: www.altenacollege.nl.