Toneelgroep Juliana komt met een nieuw stuk

Na het bekend worden welke spelers dit jaar mee gaan doen, zijn de zichtboekjes besteld om te gaan lezen en een keuze te maken. Dit jaar is de keuze gevallen op “Eerlijk of heerlijk” van schrijver Hans Gnant.
;
Elk jaar weer staat er ’s zomers een kilometerslange file voor de boerderij van Hannes en Lotte Mintjes. En elk jaar weer worden ze door de automobilisten lastig gevallen voor een glaasje water, wat suiker, gebruik van het toilet en ga zo maar door. Goed zat, zijn ze het. Dit jaar zullen ze zich uitgeven voor de knecht en de meid en voor elke dienst zal betaald moeten worden. De eerste verdiensten dienen zich al snel aan. Hannes moet iemand onder een omgekieperde aanhanger uitslepen en die zijn vrouw verlangt wel zo naar een borrel, dat ze er een bedrag voor neer legt, waar ze er in de supermarkt een hele fles voor krijgt. En zo volgen er nog veel meer verzoeken.
;
Voorlopig zijn er vier uitvoeringen gepland. Op 19, 20, 26 en 27 februari 2016. Kaarten kosten € 7,50 per stuk en kunnen besteld worden vanaf 11 januari bij Elly Lievaart, tel: 0183-442153. Afhalen van de kaarten kan in de foyer van de Hoogt op dinsdagavond 2, 9 en 16 februari en op woensdagavond 3 en 10 februari tussen 19.00 en 20.00 uur.