Schepping, evolutie, dinosauriërs en zondvloed

Het gaat telkens over onderwerpen die maatschappelijk kritisch zijn, actueel, van persoonlijk belang of bekend staan als hete hangijzers. Het onderwerp van 16 januari valt in elk geval onder de laatste omschrijving: schepping vs. evolutie.
;
Deze avond zal ir. Gert-Jan van Heugten meer inzicht geven in de schepping en de evolutiemodellen. Wat voor invloed heeft het op de Bijbel wanneer de evolutietheorie waar is? Of, anders gezegd, wat heeft het voor gevolgen als Genesis 1-11 waar is? Naast de evolutie/schepping komen er ook nog andere zaken aan bod.
;
De Pomp is te vinden aan de Sportlaan 3A in Almkerk. De deuren gaan om 20.00 uur open en de avond zelf begint om 20.15 uur. Iedereen (jong en oud) is van harte welkom. De toegang is vrij. Meer info: www.depomp.com.