Uitverkoop door verhuizing van Wereldwinkel

Een locatie die wordt gedeeld met het VVV. Natuurlijk willen de vele vrijwilligers van de Wereldwinkel niet onnodig veel verhuizen, dus wordt nog eenmaal een grote uitverkoop gehouden. Dus nu de feestdagen voorbij zijn, kunt u van 6 t/m 16 januari 2016 nog goedkoop eerlijke cadeautjes inkopen. De kortingen lopen op tot 50%. Er is nog een keur aan veelal met de hand vervaardigde cadeauartikelen uit alle windstreken. Artikelen waarvoor uiteraard de makers een eerlijke prijs hebben ontvangen. Ook producten waarmee rechtstreeks ontwikkelingsprojecten worden gefinancierd.
;
Het nieuwe pand in de Kerkstraat, dat opent vanaf zaterdag 30 januari, zal meer zichtbaar zijn. In het nieuwe pand zullen de openingstijden ook uitgebreid worden. Daarom is de Wereldwinkel nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die het leuk vinden om in een Fairtrade cadeauwinkel te werken. Belangstelling om vrijwilliger te worden? Kijk dan op www.woudrichem.wereldwinkels.nl.