Julia Verhoeven pakt laatste kans

Zeven zwemmers namen deel aan een limietwedstrijd en zij wisten na de feestdagen goede resultaten te noteren. Negen persoonlijke en een clubrecord en daarnaast nog zes limieten voor de Brabantse Winter Kampioenschappen was de oogst van deze middag. Julia Verhoeven was de meest gelukkigste zwemster.
;
Julia miste een week geleden op 0,27 seconden de limiet op de 200 wisselslag en zij wilde nog één keer er vol voor gaan om te kijken of het zou lukken. Julia begon iets rustiger dan een week geleden, maar op na de rug- en schoolslag lag ze voor op het schema van een week geleden. Ze wist de voorsprong uit te bouwen en uiteindelijk was ze bijna twee seconden sneller dan een week geleden en ruim anderhalve seconde onder de limiet. Eerder op de middag had ze op de 100 ‘school’ de limiet nipt gemist, ze was namelijk 0,04 seconden te langzaam.
;
Twee persoonlijke records waren er ook voor Leendert Paans. Hij startte op de 100 en 200 meter vlinderslag en op beide nummers scherpte hij zijn tijden aan. Op de 100 meter was de verbetering ongeveer een kwart seconde, terwijl op de 200 meter er exact 10 seconden van zijn tijd afging. De eindtijd op de 200 meter was eveneens goed voor een verbetering van het clubrecord met ruim vier seconden.
;
Tijdens de 100 vlinderslag van Leendert zwommen ook Tom Kruis en Simon Schmidt. Tom was de snelste halverwege, maar de laatste baan ging moeizaam en uiteindelijk was Tom als tweede van de Werkendammers aan de finish. Tom verbeterde zich met bijna drie seconden. De winst van Simon ten opzichte van zijn beste tijd was bijna een seconde.
;
Femke Golverdingen, Ilse van de Pol en Laura Verhoeven waren de laatste deelneemsters. Femke wist zich op de 100 vrije slag te verbeteren, maar zij was enigszins teleurgesteld over haar verbetering. Ze verbeterde zich met bijna vier tienden en ze had op meer gehoopt. Ilse kwam op de 400 ‘vrij’ aan de start en zij wist haar tussentijd van een week geleden met bijna elf seconden te verbeteren. In het begin leek het erop dat het heel makkelijk ging, maar na de helft van de afstand moest Ilse er hard voor werken en dit lukte uiteindelijk. Laura kwam op de 50 vlinderslag aan de start, wat niet haar favoriete slag is. Echter ze maakte indruk met een goede techniek en een verbetering van anderhalve seconde.
;
In het tweede weekend van januari komen bijna alle zwemmers van deze middag in Roosendaal aan de start tijdens de Brabantse Winter Kampioenschappen. Een week daarvoor staat er deelname aan de 200 minuten cup in Gorinchem op het programma. Een groep van acht zwemmers zwemt dan gedurende 200 minuten zoveel mogelijk banen.