'Happy New Year primeur' met Fanfare O.N.S.

Vijfenzeventig jaar later, na gebleken succes dus, komt fanfare O.N.S. uit Nieuwendijk in eigen dorp met de primeur van een geheel eigen versie: ‘Happy New Year’! Het concert is uitdrukkelijk bedoeld voor iedereen in Nieuwendijk (en daarbuiten) die de muziekvereniging een warm hart toedraagt, en is dan ook vrij toegankelijk. Na afloop is er een hapje en een drankje, en is er volop gelegenheid om Nieuwjaarswensen uit te wisselen.
;
De ‘O.N.S. versie’ van het Nieuwjaarsconcert bestaat vooral uit lichte muziek, aangevuld met een paar klassiekers die in deze traditie niet mogen ontbreken. De leden van het orkest zullen voor deze speciale gelegenheid voor u in galakostuum optreden. Ook het ONS Opleidingsorkest geeft acte de presence. Onder leiding van dirigente Anneke Konings-Kros en met zang van Rosanne Pijpelink komen andere de Candyman en Walking on Sunshine voorbij. Gezellig inhaken in André Rieu-stijl kan bij de diverse bewerkingen van Strauss-composities. Bijzondere aandacht is er voor de jonge solist Ties van der Mooren, die zich met Happy Mallets als ware xylofoonvirtuoos ontpopt.
;
Kortom, deze gezellige en gevarieerde avond mag u beslist niet missen! Zaterdag 9 januari vanaf 19.30 uur gaat de foyer van ONS Huis, Rijksweg 202c te Nieuwendijk, open. Om 20.00 uur begint het concert, de toegang is gratis.