Getuigen grijpen inbreker

De bewoners waren op dat moment niet thuis. De politie werd gewaarschuwd en de een aantal buurtbewoners ging ondertussen achter de inbrekers aan. Het lukte hen om één van de verdachten te achterhalen en tegen de grond te werken. Hij werd vervolgens overgedragen aan de politie. Bij de zoekactie naar de andere twee verdachten werd er niemand meer aangetroffen
;
Uit onderzoek bleek dat er een inbraakpoging was geweest bij een hoekwoning. De poort was vernield. Ook was er een tuinstoel gesneuveld bij het over klimmen van de schutting. In de tuin werd inbrekersgereedschap gevonden. Het lijkt erop dat de daders niet in de woning zijn geweest. De politie nam een aangifte op van de gedupeerde bewoner. De 26-jarige arrestant is overgebracht naar het politiebureau. Hij is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten.