Energie besparingsadvies voor woningen in Altena

Met name in huizen gebouwd tussen 1940 en 1980, waar nog weinig energiebesparende maatregelen zijn uitgevoerd, valt vaak nog veel winst te behalen; bijvoorbeeld door isolatie of vervanging van oude CV-ketel. Om mensen te helpen het beste pakket maatregelen vast te stellen voor hun eigen huis, biedt DEcAB deze energiescan aan. DEcAB komt dan voor een persoonlijk gesprek bij u langs en gaat bij u thuis kijken wat er kan en zinvol is. Het aanvragen van een energiescan kan eenvoudig door u aan te melden via www.decab.org, een mail te sturen naar info@decab.org of te bellen met Maaike Wolfs op 06-52025288.
;
DEcAB is de Duurzame Energie coöperatie Altena Biesbosch. Opgericht door burgers om de energievoorziening goedkoper en schoner te maken. DEcAB helpt inwoners van het Land van Heusden en Altena hun huizen energiezuinig en comfortabel te maken.