Michon in Kasteel Dussen

Michon bestaat uit de zangeres Michon Sprengers, de drijvende kracht achter het ensemble, Stephan van Rijt (bas/contrabas), Robert van der Laarse (saxofoon/dwarsfluit), Casper van Stijn (drums/percussie) en Eric Hantelmann (gitaar). Opmerkelijk aan de voorstelling Storybook is, dat de liederen lezen als gedichten en dat het kleine schilderijtjes zijn met elk hun eigen verhaal. Je laat je leiden langs uitzonderlijke gebeurtenissen met gewone mensen en bijzondere personen in het leven van alledag. Voor elk verhaal is een melodisch bedje gespreid. Een mengeling van singer/songwritermuziek, met dan weer een jazzy, bluesy of light-country feel. Een intieme uitstraling zonder opsmuk, puur en oprecht.
;
Prijs is 10 euro per persoon. inclusief een kopje koffie of thee bij aankomst. Reserveren kan via de website www.kasteel-dussen.nl of via telefoon 06-22150247.