Werkgroep aan de slag voor Fairtrade in Woudrichem

In een Fairtrade-gemeente zorgen inwoners, winkels, bedrijven en maatschappelijke organisaties en de lokale overheid samen voor meer eerlijke handel. De eerste stappen zijn gezet: er is een werkgroep opgericht van enthousiaste inwoners van Woudrichem die ervoor willen zorgen dat de betrokkenheid in Woudrichem bij eerlijke handel en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds groter wordt. De werkgroep gaat zorgen voor steeds wisselende campagnes en acties om Fairtrade onder de aandacht te brengen en te stimuleren dat winkeliers, horecazaken, maatschappelijke organisaties en bedrijven meedoen om Fairtrade te worden.
;
Wilt u ook meedoen? Meld u dan aan! Dit kan via www.woudrichem.nl. Samen werken we aan eerlijker handel en maatschappelijk verantwoord ondernemen.