Urker Mans Formatie zingt in Werkendam

WERKENDAM – Op vrijdag 8 september 2017 treedt de Urker MANS Formatie op in de Maranathakerk in Werkendam en presenteert daarbij haar nieuwe CD ‘Morgen’ die deze zomer is verschenen.

Naast het geestelijk lied is het album gevuld met arrangementen van populaire klassiekers. De dertien mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de professionele dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die een extra dimensie aan het programma geeft. Bijzonder aan deze formatie is dat de zangers ook solistisch aan bod komen waardoor hun unieke stemmen nog meer tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot, een tinwhistle en een altviool. De mannen komen zingend in processie op, waarmee de toon is gezet voor een avond ontspannen genieten.

De aanvang is 19.30 uur in de Maranathakerk aan de Gedempte Haven 1 in Werkendam. De toegang is € 17,50. Online en bij reservering € 16,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,-. Reserveren kan via www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03. De voorverkoop van de kaarten is bij Boekhandel De Angelot aan de Hoogstraat 56 in Werkendam.