14e ZLTO Boerenerfdag dit jaar in Hank

HANK – Op zaterdag 19 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur is het zover: dan is de veertiende editie van de ZLTO Boerenerfdag. Dit jaar bij familie De Regt in Hank. Daar runnen Tjerk en Linda samen een modern akkerbouwbedrijf aan de Kortveldsesteeg.

Zij telen verschillende gewassen, zoals aardappelen, uien, vlas, cichorei, wortelen en suikerbieten. Heeft u altijd al die grote indrukwekkende machines van dichtbij willen bekijken? Wilt u weleens weten waar de aardappel die op uw bord ligt vandaan komt? Dan bent u aan het juiste adres. Maar er is meer! Zo zijn er verschillende activiteiten voor kinderen. Ook kunt u op het terras genieten van een heerlijk stukje appeltaart en verschillende lokale ondernemers, streekproducenten en organisaties stellen zich graag aan u voor.

De Boerenerfdag is een jaarlijks evenement van de ZLTO Altena Biesbosch. Het belooft een leerzame, leuke, maar vooral gezellige dag te worden. Kortom, een prachtig dagje uit, voor jong en oud. Entree, parkeren en een aantal activiteiten zijn gratis, maar als u uw portemonnee meeneemt, kunt u wel iets leuks, lekkers of moois mee naar huis nemen en kunt u genieten van de verschillende horecamogelijkheden en andere activiteiten.