NK Woningstofferen komt opnieuw naar Gorinchem

GORINCHEM – Na de zomer wordt het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen georganiseerd in Gorinchem. Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van Interieur Collectie Dagen.

De inschrijving voor het NK Woningstofferen op 17, 18 en 19 september is onlangs geopend. De organisatie is in handen van HMC, een MBO-vakschool voor opleidingen, hout, meubel en interieur met locaties in Amsterdam en Rotterdam. Professionals op het gebied van woningstofferen worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit NK. Tijdens het kampioenschap worden drie opdrachten verstrekt die door iedere deelnemer uitgevoerd moet worden op een paneel van 180 cm x 180 cm. De opdrachten bestaan uit een decoratief ontwerp met behulp van een strokenvinyl (Hongaarse punt), een decoratief ontwerp met Marmoleum en een ontwerp met een schoonloopmat overlopend naar Marmoleum.

Er zijn drie trofeeën te winnen: het gouden, zilveren en bronzen Delphin mes. De nationaal kampioen wint ook een gevulde gereedschapstas. Iedere deelnemer van het NK Woningstofferen ontvangt een certificaat. Iedere woning- en/of projectstoffeerder kan meedoen aan het NK Woningstofferen. Belangstellenden kunnen voor meer informatie of interesse in deelname contact opnemen met Peter van der Arend van HMC: p.vanderarend@hmcollege.nl.